monede:
România

Declaratia de Confidentialitate

Declaratia de Confidentialitate
Bine ati venit la magazinul nostru online. Scopul nostru este să vă simțiți la fel de confortabil folosind site-ul nostru ca ești la cumpărături în mall-ul local. Ori de câte ori ati cumparat produsul (e) de la site-ul nostru, vom lua problema de securitate în serios. De fiecare dată când introduceți numărul cărții de credit, informațiile de facturare și de livrare atunci când fac cumpărături, vom folosi Secure Sockets Layer (SSL) tehnologia standard pentru a preveni informațiile de a fi interceptat.

Angajamentul nostru de a de confidențialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Pentru a păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră mai sigur, va punem la dispozitie acest aviz, explică practicile noastre de informare online și alegerile pe care le pot face despre modul în care informațiile dvs. sunt colectate și utilizate. Pentru a face acest anunt ușor de găsit, vom face disponibil pe pagina noastră și în fiecare punct în cazul în care pot fi solicitate informații de identificare personală.

Informațiile pe care le colecta:
Prezenta comunicare se aplică la toate informațiile colectate sau prezentate pe site-ul nostru. Pe unele pagini, puteți comanda produse, face cereri, și înregistrează-te pentru a primi materiale. Tipurile de informații cu caracter personal colectate la aceste pagini sunt numele, adresa, adresa de email, numărul de telefon, de credit / debit card Informatii. Pe unele pagini, puteți trimite informații despre alte persoane. De exemplu, daca comandati un cadou online și doriți să-l trimis direct la destinatar, va trebui să prezinte adresa destinatarului. În acest caz, tipurile de informații cu caracter personal colectate sunt numele, adresa, numărul de telefon.

Modul în care folosim Informatii:
Noi folosim informațiile pe care le furnizați despre dumneavoastră atunci când plasarea unei comenzi doar pentru a finaliza această ordine. Noi nu împărtășesc aceste informații cu terți, cu excepția, în măsura necesară pentru a finaliza această ordine. Noi folosim informațiile pe care le oferă cu privire la altcineva atunci când plasarea unei comenzi doar pentru a livra produsul și pentru a confirma livrare. Noi nu împărtășesc aceste informații cu terți, cu excepția, în măsura necesară pentru a finaliza această ordine. Noi folosim informații non-identificarea și agregate pentru a proiecta site-ul nostru mai bine și de a împărtăși cu agenții de publicitate. De exemplu, am putea spune un agent de publicitate care număr X de persoane au vizitat o anumită zonă pe site-ul nostru, sau că numărul Y de bărbați și numărul Z de femei completat formularul de inregistrare, dar nu ne-ar dezvălui nimic care ar putea fi folosite pentru a identifica acele persoane. În cele din urmă, nu vom folosi sau împărtăși informațiile de identificare personală furnizate de noi on-line în moduri care nu au legătură cu cele descrise mai sus, fără a, de asemenea, oferindu-vă posibilitatea de a opt-out sau altfel interzice astfel de utilizări care nu au legatura.

Angajamentul nostru de a de securitate a datelor
Pentru a preveni accesul neautorizat, menține acuratețea datelor, și pentru a asigura utilizarea corectă a informațiilor, ne-am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm online.

Cum puteți accesa sau corecta informațiile dumneavoastră:
Puteți accesa pentru a revizui toate informațiile de identificare personală pe care le colectăm online și să mențină trimițându-ne o cerere în scris la adresa listate pe pagina de Info. Noi folosim această procedură pentru a proteja mai bine informațiile. Puteți corecta erorile de fapt informațiile de identificare personală, trimițându-ne o cerere care arată credibil eroare. Pentru a proteja viața privată și securitatea, vom lua, de asemenea, măsuri rezonabile pentru a verifica identitatea înainte de a acorda acces sau de a face corecții.

Cum să ne contactați:
Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri cu privire la aceste politici de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail, sau contactați cu serviciul nostru pentru clienți on-line.